Добре дошли в чата на LEFÖ!

 

Това е страница, в която можеш да получиш съвет по въпроси, свързани със секс работата.

Всяка информация, която споделяш с нас е строго поверителна и няма да бъде разпространена на други лица. Освен това ти гарантираме, че ще се  отнесем с уважение  към теб и твоята професия.

 

Ако си секс работничка и имаш въпроси, свързани с работата ти, не се колебай, а се свържи с нас в чата! Ако обмисляш да започнеш работа като секс работничка и искаш да научиш какво ти е необходимо за това – чати с нас! Ако си задаваш някои от следните въпроси:

 

  • Какво трябва да знам за проституцията във Виена?
  •  Какви права имам и как мога да си ги потърся?
  • Какво трябва да направя, за да започна легално работа като секс работничка във Виена?
  • Как мога да се погрижа за сигурността на работното си място?
  • Как да се предпазя от забременяване, от заразяване с вируса на СПИН и от други болести, предавани по полов път?

 то тогава ти си попаднала на правилното място!

Ние от LEFÖ - консултации, обучение и съпровождане на мигрантки сме организация, която предлага помощ на секс работнички. Ние сме професионален екип с дългогодишен опит в подпомагането и консултантската дейност за секс работнички. Ние разбираме секс работата като работа и  се борим срещу дискриминацията и за равни права за всички!

 Ние предлагаме анонимни  безплатни консултации на майчиния ти език. Онлайн сме всеки вторник от 14ч. до 16ч. ( на румънски, испански, немски и английски) и всяка сряда от 14ч. до 16ч. (на  български, , немски и английски).

 Ако искаш да се свържеш с нас по друго време, пиши ни на имейл tampep@lefoe.at .