Bine ati venit in camera de chat LEFÖ!

Un Chat, o pagina pe internet, unde primesti informatii necesare despre munca in domeniul sexual. Toate informatiile vor fi preluate cu atentie si incredere si nu vor fi date mai departe. Te asiguram ca te vom respecta atat pe tine cat si munca ta.

Daca esti lucratoare sexuala si ai intrebari in legatura cu munca ta, nu ezita sa ne contactezi. Daca te hotarasti sa lucrezi in acest domeniul si ai intrebari, la fel, nu ezita sa ne contactezi. Ai intrebari in legatura cu urmatoarele teme?

  • Ce trebuie sa stiu in legatura cu lucrul in domeniul  sexual in Viena?
  • Ce drepturi am si cum pot sa intru in posesia acestora?
  • Ce trebuie sa stiu/sa fac, pentru a lucra ca lucratoare sexuala in Viena?
  • Cum ma protejez impotriva bolilor venerice, SIDA/HIV si prevenirea de sarcina?
  • Cum pot fii in siguranta la locul de munca?

Noi cei de la LEFÖ - Consiliere, Educatie si insotire a emingrantelor, suntem o organizatie ce ofera sprijin lucratoarelor sexuale. Suntem o echipa de profesioniste, cu multi ani de experienta in sprijinul si indrumarea lucratoarelor sexuale. Pentru noi, lucrul in domeniul sexual este un loc de munca, la fel ca oricare altul, si luptam impotriva descriminarii si cerem drepturi egale pentru toti.

Noi iti oferim consiliere in limba materna, gratis si anonim. In fiecare marti, de la orele 14 la 16, consiliere in limba spaniola, germana si engleza. Iar in fiecare miercuri, de la orele 14 la 16, in limba romana, bulgara, germana si engleza. 

In cazul in care doresti sa iei legatura cu noi, in afara programului nostru de lucrul, te rugam sa ne trimiti un mail la urmatoarea adresa: tampep@lefoe.at .